Hur mår man bra

Att skaffa tandimplantat i Stockholm

För den som blivit av med en eller flera tänder är tandimplantat i Stockholm en bra lösning. Att ersätta tänder ger både hälsofördelar och hjälper utseendet.

Det är viktigt med utseende men det är viktigare med funktion. Den som haft oturen att bli av synliga eller mindre synliga tänder vet precis. Dagligen blir man påmind om att man inte kan tugga som tidigare och lika ofta ser man att ansiktet inte ser ut som tidigare. I förlängningen kan resterande tänder också börja flytta sig.

Tandimplantat är den självklara och permanenta lösningen på problemet. Ett implantat tar lite tid att ordna men när processen väl är avklarad sitter tanden där och den sitter för alltid. Den skiljer sig inte i utseendet och den kan skötas exakt som de naturliga tänderna. Enklare och bättre blir det helt enkelt inte.

Bättre livskvalitet med tandimplantat

Hur går det hela till? Jo, det börjar naturligtvis hos din tandläkare i Stockholm och med en undersökning. Tillsammans kan din tandläkare och du konstatera att tandimplantat är lösningen för dig. Därefter förbereder man för implantatet. Ibland kan man behöva stärka käkbenet innan. Annars gör man en liten operation då titanskruvar sätts på plats.

Medan titanskruvarna växer fast tillverkas själva implantatet. Man kontrollerar din tandfärg och hur tanden ska se ut. Därefter sätts ditt tandimplantat på plats och fästs i skruvarna för all framtid. Ditt utseende är detsamma som innan du blev av med tanden och du kan tugga och använda tänderna som vanligt. Din vardag fungerar igen. Tandimplantat kan du läsa mer om, gå till denna sida: tandimplantatstockholm.nu 

30 Dec 2022