Hur mår man bra

Företagshälsovård med tilläggstjänster i Uppsala

Företagshälsovård i Uppsala kopplas ofta till hälsokontroller och olika tester. Men det finns fler tjänster än så att lägga till företagets egna avtal.

Marita hade ett avtal med företagshälsovården sedan många år tillbaka som gällde alla anställda. Det hade fungerat bra och hon var särskilt nöjd med deras snabba agerande när de anställda behövde hjälp utöver det vanliga. Då kunde hon kontakta dem och be om exempelvis en psykolog, något Marita uppskattade mycket.

Hennes företag i Uppsala arbetade med kundservice över telefon och var anlitade av olika kunder. Det senaste året hade hon märkt ett ökat antal sjukskrivningar på grund av problem med rygg, nacke och axlar. Det förvånade henne eftersom nya ergonomiska möbler inköpts för en bättre arbetsmiljö. Men hon gissade att det hängde ihop med den ökade övertiden.

Företagshälsovården tog hand om ömma muskler i Uppsala

Marita skulle behöva anställa fler för att undvika den höga övertiden. Men kanske kunde även hennes företagshälsovård i Uppsala hjälpa till. Hon ringde för att förhöra sig om det fanns möjlighet för henne att lägga till massage i avtalet. Det visade sig gå alldeles utmärkt och hon bestämde sig där och då för att göra det.

Senare i veckan kallade hon till möte innan telefonslussarna öppnade. Hon bjöd på frukostmackor innan hon berättade nyheten. Från och med nästa månad skulle de få möjlighet att gå på massage en gång i månaden på företagets bekostnad. Personalens applåder ville aldrig ta slut. Marita försäkrade att det var hon som skulle tacka då de gjorde ett fantastiskt jobb för företaget. Läs vidare om företagshälsovård på denna hemsida: www.företagshälsovårduppsala.se

5 Jun 2022