Hur mår man bra

Glöm inte tiden hos din tandläkare i Solna

Det är viktigt att du inte råkar missa den bokade tiden hos din tandläkare i Solna. Dina tänder behöver en regelbunden kontroll och översyn, och alla dina tänder i munnen är lika viktiga.

Tandläkaren är det lätt att glömma bort, tills det inträffar något akut och vi måste ha brådskande hjälp. Men vanliga lagningar av små hål som varken känns eller syns kanske vi tar lite lättare på. Det är inte bra att vara slarvig i det här fallet, för du är beroende av alla tändernas funktion och man måste kolla upp så att hålen inte blir för stora. Din tandläkare i Solna finns där för din skull, och du får den bästa tandvården så att du behåller munhälsan.

Teamwork hos tandläkaren

Det finns olika personalkategorier hos din tandläkare i Solna, allt från tandhygienister till sköterskor och tandläkare. Alla jobbar de i ett team för att se till att du får bästa möjliga service. Kanske har du bara lite tandsten som ska skrapas, och så tar man de sedvanliga röntgenbilderna på tänderna. Vi har det bra som kan ta del av en så hög standard när det gäller tandvård.

När hål ska lagas eller det ska göras en rotfyllning får du den bedövning du vill ha. Även om du känner tandläkarskräck får du det bästa bemötandet och personalen gör allt för att du ska vara trygg med besöket. Tandläkaren berättar hela tiden vad det är som görs, så att du vet vad som händer under behandlingen.

15 Aug 2021