Hur mår man bra

Gör en hårborttagning på Östermalm och slipp rakhyveln

Allt fler drömmer om att slippa rakhyveln och den irriterade huden efteråt. Idag är det möjligt att bli hårfri på andra sätt - gör hårborttagning på Östermalm.

Mia hade inte varit ute och festat på evigheter. Sedan det tog slut med pojkvännen hade hon verkligen grävt ned sig i hemmet. Nu bestämde hennes vänner att det var dags för henne att följa med och ha en rolig kväll i Stockholm. Mia visste att det var dags och var glad, samtidigt som hon hade mycket att förbereda.

Det var över två månader sedan det tog slut med pojkvännen. Sedan dess hade hon inte rakat benen. Man kan väl säga att det var mycket hår. Mia ogillade verkligen att raka sig. Hennes hud blev alltid så irriterad och sedan kom de älskade plitorna som höll henne vaken av klåda på nätterna. Mia var trött på det och ville bli kvitt håret helt.

Hårborttagning gör huden len

Mia började kolla upp alternativen till att bli helt hårfri på vissa kroppsdelar. Hon ville slippa raka benen, bikinilinjen och även haka och överläpp. Hon hittade ett behandlingscenter som gjorde hårborttagning på Östermalm. De behandlade alla de ställen hon önskade få hårfria.

Med hjälp av ett intensivt pulserande ljus förstörs hela hårsäcken så inget nytt hår kan växa ut. Detta var ett perfekt alternativ för Mia som var så himla trött på att behöva raka sig. Nu inför utekvällen hade hon inget val, men snart skulle hon vara helt hårfri.

21 May 2023