Hur mår man bra

Hur mycket tid kan jag tjäna på hemstädning i Stockholm?

Tid är en bristvara och detta märks framföralla i en större stad som Stockholm där stressnivån alltid ligger i topp hos människorna som bor där – detta oavsett yrke. Det är ofta nämligen inte yrket i sig som skapar stress utan det är främst resorna till och från jobbet som kostar på. Trånga tunnelbanevagnar, tidiga mornar, sena kvällar, inställda tåg, bilköer, trängsel… Ja, här kan listan fortsätta men vi väljer att stanna där då budskapet förmodligen gått fram.

I Stockholm är det helt enkelt stressigare än i andra städer och adderar vi till denna stress även att en familj och ett liv utanför arbetet ska skötas så förstår vi att det i många fall blir ohållbart och i värsta tänkbara scenario även slutar i skilsmässa. Egentligen triviala saker som städning blir ett irritationsobjekt som i slutändan får bägaren att rinna över. Här kan man dock se en liten ljusning i mörkret och detta i form av hemstädning som allt fler i Stockholm har börjat använda sig av. Hemstädning innebär att man anlitar ett företag som skickar ut en person som därefter städar ens hem – detta på överenskomna tider och enligt förbestämd lön som man gemensamt arbetar fram.

Man kan då tänka sig att användandet av hemstädning gjort att många familjer i Stockholm fortafarande håller ihop och anledningen är enkel; man lägger energin på varandra istället. Vi tar exemplet med pendlingen igen. Först står en kvinna och trängs på en tunnelbanevagn i rusningstrafik, hon har just avslutat en stressig dag på jobbet då tåget plötsligt stannar vid Centralen i Stockholm för ett vagnbyte. Folk knuffas och trängs och kvinnan har utöver detta även sina tankar på ett ostädat hus som väntar henne vid ankomst.

Det blir helt enkelt för mycket för henne och hon faller i tårar innan hon plötsligt kommer att tänka på det företag hon tidigare anlitat för hemstädning och som fortfarande har hennes nycklar. Ett snabbt samtal senare så har kvinnan ett leende på läpparna – de kunde skicka en person direkt till hennes hus i Stockholm. Kvinnan kommer, efter lite försening, slutligen hem, öppnar dörren och möts av glimrande rent hus och kan istället för att gräva efter dammsugaren ta fram en flaska vin och vänta in sin man som även han är försenad. Så kan alltså en hemstädning i Stockholm se ut – tid blir över för annat och utan att någon som helst energi har slösats.

Hemstädning i Stockholm kostnad

Det är inte speciellt dyrt att använda sig av hemstädning längre – detta på grund av att du numera kan dra av det som en hushållsnära tjänst vid din deklaration i form av rut-avdraget. Det här gör att urvalet av firmor har ökat och främst då Stockholm där efterfrågan av hemstädning är som störst.

I Stockholm kan man alltså även utnyttja denna konkurrens och på så sätt pressa priserna ytterligare. Hemstädning i Stockholm är alltså lite billigare än vad det är i övriga landet om man sköter sina kort på rätt sätt, vill säga.

Läs mer på denna sida: www.städningstockholm.net.

30 Jun 2017