Hur mår man bra

Kiropraktor i Vasastan som hjälper vid akuta besvär

Smäller det helt plötsligt till och gör ont i ryggen behöver man oftast omgående hjälp. Hos en kiropraktor i Vasastan kan man få rätt behandling mot smärtan samt råd om hur den kan förebyggas.

Har man inte ont i ryggen så använder man den ibland på ett oklokt sätt. Man böjer sig, lyfter saker eller reser sig på ett sätt som gör att belastningen blir fel, och då svarar ryggen med smärta.

Ryggsmärta kan göra att man blir sängliggande och inte kan arbeta på flera dagar, och därför vill man få den behandlad så fort som möjligt. Det är som med tandvärk—smärtstillande medel hjälper bara för stunden.

Hos en kiropraktor i Vasastan kan man få hjälp att bli av med sina besvär. Den akuta smärtan kan lindras och det gör allt lättare, men det viktiga är att man också förstår varför man fick ont.

En kiropraktor med helhetssyn ger långsiktiga resultat

När man kommer till en kiropraktor får man efter samtal och undersökning en diagnos. Utifrån den bestäms det sedan vilken behandling man ska ha. Den vanligaste behandlingen är massage, men det finns andra metoder som kan skapa den förändring i rörelseschemat som botar smärta eller stelhet på lång sikt.

Några av de behandlingar som man erbjuder hos en kiropraktor i Vasastan är aerial yoga massage och stötvågsbehandling. Stötvågsbehandling har visat sig vara väldigt effektiv vid bland annat tennisarmbåge, hopparknä och problem med benhinnorna. Som en del av en rehabiliteringsprocess kan man också få rörelseträning och medicinsk fotvård. Läs mer om kiropraktor på denna hemsida: https://www.kiropraktorvasastan.se/

12 Mar 2022