Hur mår man bra

När du vill ha goda grönsaker

Ska du bjuda till fest? Visste du att juni är festernas månad? Det är då som studenterna springer ut på skolgården i en festyra, det är då alla har skolavslutning, konfirmationer och förlovningsfester, och bröllop. Så varför inte samla ihop komipsarna och ställ till med en fest, bara för att...? Man måste inte alla gånger ha en särskild anledning för att ställa till med en fest. Man kan alltid ha fest. Bara man vill det. Så vad ska du bjuda på, på festen? Att bestämma sig för ett tema är alltid en god idé. Tusen och en natt är inget dumt tema alls. 

Be alla klä ut sig til Aladdin och hans lampa

Festen är så gott som hemma, om du ber gästerna att klä ut sig till figurerna i Aladdin och hans lampa. Det är inte svårt alls. Har man ingen lång klänning eller haremsbyxor kan man alltid gå till en second-hand affär och köpa de längsta byxorna i bomull som du bara hittar och snöra benen i dem. Sedan är det bara att ta en tunn sjal och knyta fast den över näsan, under ögonen och sedan är du klar. Den utstyrseln passar både män och kvinnor. Både män och kvinnor bör bära sjal för att få till den perfekta Aladdin-looken. Någon kan ju likt Katey Perry, klä ut sig till lampa.

Beställ hem en libanesisk catering

Sedan kommer vi till det bästa av allt: maten. Beställ hem en libanesisk catering och låt alla gästerna smaka av underbart god mat. Bjuder du på libaneisk meze-mat behöver du inte oroa dig över laktoskänsliga människor, glutenintoleranta, veganer eller vegetarianer, då det förekommer väldigt lite av mjölkprodukter, veteprodukter och köttet kan man enkelt välja bort, och bara äta grönsaksrätterna då de är så många. Med meze-mat behöver ingen vara orolig för att gå upp i vikt, få allergiska besvär eller att äta rött kött. Alla kan hitta sin favortimat i en libanesisk catering. Dessutom kommer alla att bli mätta då det alltid är generöst med mat när man beställer från Beirut Café. De har personal som kommer från Libanon och som gör maten precis som de själva skulle önska till sin egen fest. Förutom hommos, får du röra på auberginer, paprikarelish, vinblad med mynta och citron, kronärtskocka och libanesisk sallad. Du får bönor i olika goda såser och goda röror och piroger – allt med grönsaker. Läs mer om hur du beställer en libanesisk catering på: http://www.beirutcafe.se/catering.

13 Jun 2019