Hur mår man bra

Nyår Orbaden - fira in året på bästa sätt

Dags att börja planera för nyårsafton? Få fester är så viktiga på förhand - och få slutar med samma antiklimax som en nyårsfest. Folk klär upp sig till tänderna, man lagar trerättersmiddag, man ordnar med musik och underhållning och man fixar med fyrverkerier. 10-9-8… 2-1-0. Slut. Var det inte mer än så? 

Förväntningarna på vad en nyårsafton står ofta i vägen för vad den skulle kunna bli. Vilket är helt fantastisk och här nedan ska vi slå ett slag för det mer oväntade. Vad sägs om att resa bort över hela nyårshelgen och tillbringa den tillsammans med den/de du älskar? Att boka in i och fira nyår i Orbaden ger dig en möjlighet att andas, bli omhändertagen, slappna av och ladda batterierna - allt i en makalös miljö i hjärtat av Hälsingland. 

Orbaden är en klassisk kurort i Hälsingland som genom åren huserat allt från kändisar, konstnärer, politiker och företagsledare som kommit dit med ett gemensamt mål: att slappna av och rensa skallen i en underbar miljö. Låter detta intressant?

Nyår i Orbaden ger dig allt du behöver 

Att fira nyår i Orbaden är ett nyår där du och dina behov står i centrum. Du bor på ett vackert hotell i ett fantastiskt rum och där ett spa står redo att välkomna dig närhelst du känner för det. Utöver detta så finns en restaurang - känd för den magnifika utsikten - där maten tillagas med lokalproducerade och ekologiska råvaror. I paketet finns både frukost, lunch, middag och afternoon tea inkluderat. 

För, det handlar om ett paket. Nyår i Orbaden går att boka via bussbolag som ser till att du både reser dit med stil och komfort - och kommer hem på samma sätt. Det enda du behöver göra är att se till att vara på plats när bussen går och att ha en väska packad. I övrigt så är det bara att slappna av och vänta in nyårsklockorna. Hörde vi Gott Nytt År?

12 Oct 2022