Hur mår man bra

Pooler för avkopplande dagar

Någon som är sugen på att ha en egen pool hemma? Den senaste heta sommaren har påmint oss om mer än klimatförändringar som pågår på vår arma jord just nu. Ingen vet med säkerhet vad som kommer att hända, och om miljöalarmisterna och forskarna har rätt. Det enda vi vet är att det är ovanligt varmt – just nu.

Det är allt fler som inser att det är praktiskt att skaffa sig en pool som man kan hoppa i när det blir riktigt varmt och svalka sig behöver såväl människor som djur. Så varför inte skaffa sig den där poolen hemma så att du kan svalka dig när du så behöver. Har man väl en pool gäller det att även skaffa sig ett praktiskt pooltak. Pooltaket skyddar alla som omedvetna om poolens existens från att ramla i poolen.

Mycket snyggare pooltak numera

Många har säkert sett de hemska pooltak som man hade förut. De var av gummi och täckte knappt poolen. Dessutom var de knappast särskilt säkra heller. Numera finns det pooltak, som skyddar poolen och som till och med gör det möjligt för dig att bada i poolen under pooltaket. De är inte svåra att få på och av poolen då de är monterade på särskilda kanaler längs poolen. De är snygga och lyfter poolens utseende. Framför allt talar de om att här finns det en pool, vilket förhindrar andra att ramla i poolen, såvida det inte är frivilligt. Pooltaket byggs i flera sektioner och öppnas och stängs lätt då de går längs en kanal i plast.

Pooltaken behåller värmen på kvällar

Har man dessutom pooltak hjälper de till att värma vattnet i poolen under dagens varma del. Då solen ligger på pooltaket ser de till att värma vattnet och isolerar värmen så att man har varmare vatten på kvällen och längre på hösten. På det sättet får du möjligheten att använda sin pool under längre tid och längre säsong. Det är inte bara snyggt; det är praktiskt på många sätt. Den skyddar andra från att rama i, men hjälper också till att skydda själva poolen från smuts, gräs, barr och kvistar. Du får mindre att städa i själva poolen med hjälp av pooltaket. Dessutom är pooltaken välvda, vilket för att du lätt kan bada under pooltaket, till exempel om det regnar, utan att du får klaustrofobiska känslor. Så när du väljer pool, passa på att välja ett riktigt snyggt pooltak också. Ta en titt på pooltaken här:  https://swimstoresweden.se/Pooltak/Pooltak-i-box/

14 Oct 2018