Hur mår man bra

Prova på Yoga!

Har du provat på yoga någon gång? Den gör så att man är vig och mjuk långt upp i åldrarna. Det är ett sätt att leva, så att man stannar upp och tänker på den egna kroppen, hur den mår, om man är stressad eller inte, om det finns smärta i kroppen som behöver tas om hand och mycket mer.

När man lever sitt vanliga vardagsliv, tänker man sällan på hur man själv mår. Man kanske är fullt upptagen med att klara av allt som vardagslivet kräver av en. Då kan en timmes yoga om dagen återställa allt det där som man inte hinner tänka på eller göra något åt annars. 

Prova på Yoga i Stockholm

Stor efterfråga på Yoga instruktörer

På Instagram, har Rachel Brathen 2,1 miljoner(!) följare. Det säger en del om vilken stor efterfråga det är att få och lära sig mer om yoga. Att hon dessutom är vacker svensk tjej är inte heller så dumt. Och har en vacker man som hon har ett vackert barn med. Allt är vackert där hon befinner sig mitt ute på en Karibisk ö. Där håller hon megastora yogapass, med flera hundra deltagare och flyger över halva världen för att hålla mycket populära yogapass. Det är alltså många som har fått upp ögonen för yogans undergörande verkan. Så varför inte prova på det själv?

Man kan Yoga utomhus i Stockholm

I Stockholm kan man få yoga utomhus om man så vill. Det gäller då att man klär sig varmt men med träningskläder som både låter en stretcha och tänja i. Och i slutet av yogapasset har man blivit så varm att man kanske behöver klä av sig så att man har passande kläder även när man svettas, för det är jobbigt att göra yoga. Man går oftast genom alla muskler i kroppen och man blir både stark och mer uthållig av yoga, utan att man ens märker det eller utan jobbiga och flåsiga pass. I stället kommer man att märka att det är skönt för kroppen att stretcha och tänja. Ofta märker man inte vilka muskler som är överbelastade och som kräver en uppmjukning som yoga innebär.

Det är många som föredrar yoga passen istället för att behöva springa och uppnå samma effekter, yogan är stilla och ändå blir man både stark och lugn av den. De flesta som går från ett yoga pass känner en harmoni och ett lugn som kommer av att ha mjukat upp alla muskler i kroppen. Här kan man läsa mer om yoga i Stockholm på: http://www.nirvana.se.

7 Oct 2019