Hur mår man bra

Se piggare ut med hjälp av botox

Det behövs inte längre det traditionella ingreppet för att se yngre ut. Något som är tacksamt sett till de konsekvenser som kan komma av kirurgi och de risker man som patient tar. Numera så kan man dels göra ett ansiktslyft med hjälp av trådar där man “lyfter” och slätar ut huden i ansiktet med hjälp av trådar som tas upp av kroppen. En metod som fungerar väl och som hjälpt väldigt många personer som inte åldrats enligt den mall man hoppats på. 

För, det är just det som är själva knäckfrågan då det kommer till olika skönhetsingrepp. Alla har inte samma nonchalanta syn på åldrandet; man klarar inte av att se sig själv i spegeln och se hur pannan ser ut som en endurobana, man klarar inte av att se hur hårfästet kryper bakåt och man vill inte se hur kroppen tappar den naturliga muskulatur som den en gång haft. En fråga att ta på allvar och lyckligtvis så har skönhetsingrepp inte samma stigma och är inte lika tabubelagt som det en gång var; något som vi till mångt och mycket kan tacka den stora utvecklingen som skett inom branschen. En metod för att motverka rynkor och för att släta ut huden ska vi titta lite närmare på här - detta i form av botox.

Välj rätt klinik för botox i Stockholm 

Något som erbjuds på många kliniker är möjligheten att få Botox i Stockholm och det är en säker metod sett till de minimala risker man som patient tar. Det enda som egentligen kan hända är att det syns blånader där injektionen skett samt att det i sällsynta fall - under en kort period - kan hända att en patient frå hängande ögonlock som en följd av att ha injicerat botox. I övrigt finns det ingenting som tyder på att metoden skulle vara farlig. 

Dock: man ska inte ha alltför öppna spjäll om man överväger att besöka en klinik i Stockholm och ta hjälp av botox för att se yngre ut. Det slutliga resultatet avgörs nämligen till stor del av hur skicklig läkare/sköterska det handlar om; något som leder till att valet av klinik blir avgörande i frågan. 

Vårt råd är att man undersöker innan man beslutar sig för genomföra ingreppet. Kolla upp några kliniker och hör dig för hur de arbetar samt om de kan visa upp exempelvis referensbilder. En botoxinjektion ska ge effekt efter några dagar och den effekten ska sitta i under drygt ett år. Det är inte gratis och därför så ska du också få valuta för de pengar du lägger ut. 

13 Dec 2017