Hur mår man bra

Solarium för dig som vill vara genuint solbränd i Västerås

Den som vill kunna se brunbränd ut på bild men inte åka till Bali kan gott vända sig till ett solarium i Västerås. På Insta ska det vara äkta, även brännan.

Hur gör man om man är en miljömedveten influencer som ändå vill vara med och tävla om snyggaste solbrännan? Man kan ju inte direkt boka ett flyg till Bali och lägga sig på stranden. Men däremot kan man besöka ett solarium i Västerås.

Det är dessutom betydligt billigare, så då har man möjlighet att lägga det ekonomiska krutet på sitt övriga content. Kläder kanske, eller dyra restaurangbesök flera gånger i veckan. Det kostar på att jobba med att visa upp det ljuva livet. Som tur är går det att fejka det mesta.

Äkta bränna på solarium i Västerås

Men på ett solarium i Västerås behöver du inte alls fejka någonting. Här är det inte BUS som gäller utan äkta vara. Många menar att BUS lägger sig som en hinna på huden, som fläckar av sig på kläderna. Inte bra för någon som vill kunna beställa hem en massa kläder, plåta sig i dem för Instagram och sedan skicka tillbaka dem igen.

Nej, det är solarium som gäller. Om man inte vill satsa på den riktigt bleka looken, men den kan vara svår att få till. Risken är att sommarhalvåret bara spårar ut i en riktigt bonnabränna. Och det går minsann inte hem på sociala medier. Fail. Big fail. Huge!

20 Sep 2022