Hur mår man bra

Viktigt att trivas i sin egen kropp

Tänk, vilken glädje det ändå måste vara att arbeta med plastikkirurgi. Tänk dig att du är själva kirurgen och arbetar med operationer dagarna i ända. Du pratar med människor som vill få olika saker korrigerade. Kanske de har fötts med ett snett ansikte, sned käk, för kort arm eller ben, eller vad det nu kan vara? Kanske man råkar operar någon som har varit med om en brand, eller olycka som har förstört ansiktet? Då har man som kirurg chansen att rätta till det som är fel för de drabbade människorna. Man opererar och efter operationen är det bara att vänta. Först måste personerna läka. Sedan kan personerna ta bort förbandet och först då kan man se om operationen varit lyckad. I 99 av 100 fall brukar de vara det.

Större bröst brukar ge tillfredsställelse för kvinnor

Är man kvinna och saknar bröst, eller anser att brösten är för små, för att man ska känna sig nöjd och glad med den egna kroppen, är en bröstoperation oftast den enda lösningen. Känner man sig för tjock, kan man alltid sporta och träna sin kropp så den blir mindre, mer muskulös och se bättre ut. Men hur ska man göra för att få större bröst? Det går inte på annat sätt än att operera in implantat. För många kvinnor som har lidit av för små bröst, är det en stor lättnad att att få större bröst och sådana som de kan vara nöjda med.

Mindre bröst brukar ge tillfredsställelse för män

Det är få som tänker på att även män kan lida av storleken på sina bröst, men här vill de flesta inte alls ha bröst. Då kan en operation som avlägsnar volymen på brösten vara det enda sättet att komma till rätta med det. Som tur är finns det alla möjligheter att komma till rätta med det som kan sänka den egna självkänslan om man som man har bröst. Går man ner i vikt, finns det chans att även volymen på brösten går ner. Dessutom kan man alltid försöka med hjälp av tyngdlyftning få ner brösten. Men ibland är det inte nog för att få just så platta bröst som många män önskar.

Skönhetsbranschen har vuxit de senaste åren

Skönhetsbranschen, som bland annat erbjuder just den typ av operationer som kommer till rätta med storleken på brösten, har vuxit bara under de senaste åren. Allt fler kliniker erbjuder operationer av olika slag när det kommer till plastikoperationer. Läs mer på en klinik som erbjuder bröstoperationer i Stockholm.

28 Jul 2018